Om att tillfredställa två tuttar...

Jaha, och vad lärde vi oss av gårdagens läxa... som vi inte borde ha fattat tidigare.... Det fanns en gång en klasskamrat på min utbildning när jag lärde mig repro. man klippte till en filmbit som man sen fotade på med kameran och senare framkallade och bara föratt lärarna tjatade om att filem var dyr så snålade man. Och givetvis var inte hela motivet med på filmen utan man fick ta och göra om. Alltså två filmbitar alltså dubbelt så dyrt som om man hade gjort rätt från början... Och jämt stod den här äldre eleven bakom ryggen på en (han såg ut som Karlsson på taket) och så vässte han - Man får inte vara dumsnål.. Och det där har förföljt mig.. Man får inte vara dumsnål. Och den jag är dumsnål mot är mig. Jorå, har man ett ruckel behöver man ju inte kosta på det så mycket för det är ju liksom ingen mening med det. man skulle kunna tycka att det lika gärna skulle vara en sån här gammal antikvitet ska man vara rädd om, det är ju en klenod men icke sa nicke. Detta är ett fantastikst fint arv av min mor. Inte så att hon inte kostar på mig saker. Det har hon alltid gjort. Både när det gäller goda råd och ett fantastiskt lyssnade, vilket faktiskt är mer värt än någonsin för ett barn. Och faktiskt för en medelålders envis rucklig dumsnål historia oxå...

Är ni med? Hur som helst. Idag hade jag och tuttarna tagit på oss snålvarianten av BH:n som vi faktiskt köpte av skranglan. Den kostade ju gubevars bara 500 nått vilket ät ju nästa billigt eller? Kruxet vara bara att det var en bygel BH.
Bygel Bh:ar och jag är inte överrens eller så är det mina revben och konstruktion (bygeln) som klart ogillarvarandra. jag vet ju om detta men den var ju faktiskt typ 400:- billigare än den flådiga så det var liksom inte så mycket och diskutera. Vi tar den här sa jag till tuttarna. Nä sa dom men jag stod på mig. Ibland ska en hjärna lyssna på sin kropp. Men är hjärnan full av dumsnål så blir det svårt. Vi klämde i oss i bygel BH:n i morse och sa det här blir bra. Men det blev det inte. Det blev blä. Det blev precis vad vi gjorde. Klämde. Efter en timme insåg vi (jag, tuttarna hade ju fattat för längesen) att här skulle vi minsann få bita i det sura äpplet och ringa till Skranglan och krypa till korset, Bodyline alltså. Denna butik är vard sina miljoner BH:ar i guld. För att inte tala om skranglans chef tillika ägare av Bodyline. Jag tror hon heter Lisa. Jag ringer in vid 15 och frågar hur länge dom har öppet och om jag kan få komma in och byta två byge-BH:ar som jag köpte igår. En har jag visserligen haft på mig en halvtimme och rivit av lappen på men jag tänker köpa dom vidunderligt dyra BH:arna. Nu vardet inte Lisa som svarade så jag fick veta att jag kunde komma in så fick vi se. Första gången jag satte min fot i denna butik efter att mor min hade tagit sin alldeles för gamla dotter i örat och sagt nu får det vara slut på dumheterna och inte kosta på sig så träffade vi Lisa... Hontittade en gång på min byst och sa glatt jaha 85 G! Vad det var som inte fick mig att klippa till henne eller bara dra därifrån vet jag inte. Chocken troligen. G!!! Jag som hade godkänt DD på sin höjd.
På två sekunder kom hon med två BH:ar som hette Anna och som satt som en smäck. Det var ju bara att kapitulera och på den vägen är det. Igår fick jag dock veta av Skranglan att det företaget hade gått i konkurs så några grandiosa Annor fanns int att tillgå. Därav 895:- BH:n...
När jag nu desperat rusar in i butiken för att hinna står det en gudinna där eller rättare sagt Lisa. Jaha, säger hon, jag misstämkte att det var du som ringde för jag hörde dig och Skranglans konversation igår men jag var upptagen med en annan kund så jag hann inte. Du kan ju inte ha bygel BH (det var alltså två!! år sedan jag var där sist!) så jag tänkte att vi kommer nog att få höra ifrån dig och det var ju bra för jag har letat på lagret för jag hade ett svagt minne av att jag hade några "Annor" kvar och jag har tre. Två vita och en svart och två av dom passar dig! -Äh, säger jag, dumt. Kom nu, säger hon och innan jag vet ordet av så har jag fått två nya underbart trevliga hederliga BH.ar En svart och en vita. Dom sista som existerar. Fattar ni hur lycklig man blir då?! Jo, säger Lisa, dom som har gillat den BH.N du har gillar den här så om du orkar prova en till så hämtar ja. -Äh, ja säger jag, i ren häpnad. Och på med den och jag inser att mitt sköna BH liv inte är över. Tuttarna jublar av förtjusning. Vad kostar den här nya då? säger jag och blundar. -Samma som dina gamla. Runt 500 vilket vi det här laget känns som rena rean! Toppen, säger jag. -Jag tar dom gamla och så vet jag att dom här väntar på mig när det är dags. -Det blir bra säger Lisa, och jag skriver upp detta på en lapp så att du inte behöver komma ihåg det när vi ses igen. Och då vet jag att hon vet att det är typ om två år. Enastående!!! 129:- fattigare och jag ramlar ut ur affären och känner bara att en sån supersrvice är värd hur mycket som helst. man blir glad enda i i själen och tuttarna är nöjda och glada. Det är Lisa och Bodyline som gäller!

Nu ska jag sätta mig och sy lite i mina gamla trotjänare för man kan ju inte kasta så goda vänner som ett par schyssta sköna BH:ar eller hur  tjejer? Nu tar vi tråden flickor! Godnatt och tack!

Om mina svindyra tuttar!!!

Så här är det exakt. Nu ska jag säga det. Hur det var. Det började med anledningen till min frånvaro här. För ett år sen tog vi det vansinniga beslutet att för andra gången köra en Sydafrikaträff på Marieborgs Folkhögskola. Vad det anbelangar mig kan man lika gärna döpa om stället till hjältarnas folkhögskola. Vilke service och lust att nå samma mål som vi. Jag lägger mig platt!!

Vad som aldrig har lagt sig platt i mitt liv är mina eländiga tuttar. Det finns brudar som betalar en massa kosing för att göra tuttar större. Sen finns det brudar som av gud får dom gratis vare sig dom vill eller inte. Det kanske är snyggt på en lång historia men nu råkar jag inte vara det. Jag är en kort historia. fast jag har åtminstonde odlat en rumpa som matchar mina tuttar och tur är vel det för annars hade jag trillat framlänges för länge sen. Man skulle kunna säga att jag nog egentligen ser rätt Sydafrikansk ut. Dessutom råkar jag faktiskt fast man inte kan tro det ha en midja, vilket gör att jag ser ut som en  ihoptryckt förbredad Marilyn Monroe.. fast mörk och inte lika ljuv. Annars på pricken.

Är ni beredda, nu kommer den, hur som helst (där satt den) så efter den andra dagens (fredagen) spring omkring, vilket jag är allt annat än van vid (vi pratar typ 12 timmar no break) och jag dessutom vid det här tillfället hade tagit på mig min enda tunika som sitter åt runt melonerna och sen blir lössläppt och fin.. tänkte att det var ett smart drag att fara runt i. Nått lössläppt och fint och foppatofflor, så fula men ack så sköna... allt för att pleeesa 85 familjer, vi pratar över 135 bruna ungar under 11 år. Supersmart!

Vad som inte var smart var att ha alldeles för gamla dock svindyr (då, över 500:-) BH på sig. Den i kompination med safarihetta och tajt-tält gjorde att vi (jag och mina tuttar) utvecklade en irritation tillsammans... jag på dom och dom på mig. Klockan typ 10 på kvällen tokhatade vi varandra och all beröring emellan oss kändes som syra, eld och hat. Vilket visade sig sant när vi farmför spegeln innan en välbehövlig dusch kunde konstatera att skinn under tuttar inte är nått att ta vara på...

Dusch, Sydafrikas bästa zinkpasat salva Fissan (bra namn va) och sen den briljanta iden om att tejpa hela eländet ordentligt och förtränga lite.. (Vi hade trots allt 2 dagar kvar av galet spring och disco dans till Michael Jackson!? med ungarna kvar.) fixades och allt troddes vara frid och fröjd.

Vad vi dessutom tydligen hade förträngt var den fina "inte tåla plåster" historia som dök upp vid operationen för 4 månader sen... Jag behöver inte tala om hur vi såg ut.. jag och mina tuttar. Men vi lovade varandra heligt och dyrt att inte vara så snåla mot oss utan raskt ta oss till Bodyline och införskaffa oss ny starka hela icke söndertvättade BH:ar.
Ja, tog i hand gjorde vi. Vi sa, det får kosta en tusenlapp. Två ska vi ha, En vit och en svart.. Så pass  generösa var vi minsann...

Sen skulle bara tillfället komma i all inskolning mm. För att inte tala om att få igång rucklet (kroppen) efter helgens idiotsnyting) Har ni vakant nån gång och haft en seriös diskussion med er kropp om att det är inget att diskutera, nu jä... ställer du dig upp och går... Och kroppen svarar med - Ska jag stänga av dig helt, pucko? Jag vann iallfall och vi är oxå sams nu.

Ja ja, hunden hade ju sitt lilla anfall där han skadade höger framsporre. Det löste han själv genom att helt sonika bita av den. Tog typ en natts arbete. Snyggt fint och rent var det. Duktig kille spara pengar till matte. Sen.. igår... så kommer han hem och ser olycklig ut. Så pass olycklig att han går ner i källaren och gömmer sig... Daghusse har varskott.. knas med vänster fram.. Efter försiktig koll inser jag att detta inte är nått at snacka om utan veterinär är att ringa. Jodå, kom i morgon...

Det gjorde vi.. och vi fick söva och lämna en timme och komma tillbaka.. var på mina tuttar genast sa... - Vi då? Ja, men sa jag... det här kommer ju kosta skjortan... sen kom jag på syra känslan och tog mig till BH affären illa kvickt. Och som vanligt hade min modell utgått, för det var ju ett tag sen, sa expediten.. Jo, jag vet tänkte jag. Den trevliga skranglan (expediten) gjorde sitt bästa och for runt och hämtade BH:ar. Ni vet sånna där som man kan köpa på HM för 79.90 på rean. Fast det gäller inte oss "traditionellt byggda kvinnor "som Damernas detetktivbyrå säger. Nä då är det andra riksdaler.

Mina tuttar fick syn på något svart spestigt läckert skönt och välsvarvat.. och till och med jag var nöjd och vi sa gemnsamt. -Vi tar den, har du den i vitt oxå? Visst sa hon. Du förresten, vad kostar den? Den här som dom flesta kunder med din byst köper kostar 895:-, säger skranglan glatt.  Det är ju ta mig fan löjligt. Det är ju inte två fallskärmar jag köper!

-Inte en chans väste jag till brösten och till skranglan sa jag - Min hund opereras just nu.. vad har du som är billigare. Vi kom ut ut affären jag och mina bröst, med en vit och en svart BH och en skena att laga en gammal trotjänare med.  (DEN kostade 70:- som en mindre vanlig bh på HM. En skena!) Tuttaklaset kick på 1270:- och hundkalaset gick på 1295:-

Jag är nöjd, hunden är nöjd (när han väl vaknar) men mina tuttar tjurar som två gringa 5-åringar och gapar om att det borde finnas underhåll för tuttar som typ barnbidrag alltså  tuttbidrag .Och med dom priserna håller jag med. Vi är fullständigt övverens jag och mina tuttar!

RSS 2.0