Om att tillfredställa två tuttar...

Jaha, och vad lärde vi oss av gårdagens läxa... som vi inte borde ha fattat tidigare.... Det fanns en gång en klasskamrat på min utbildning när jag lärde mig repro. man klippte till en filmbit som man sen fotade på med kameran och senare framkallade och bara föratt lärarna tjatade om att filem var dyr så snålade man. Och givetvis var inte hela motivet med på filmen utan man fick ta och göra om. Alltså två filmbitar alltså dubbelt så dyrt som om man hade gjort rätt från början... Och jämt stod den här äldre eleven bakom ryggen på en (han såg ut som Karlsson på taket) och så vässte han - Man får inte vara dumsnål.. Och det där har förföljt mig.. Man får inte vara dumsnål. Och den jag är dumsnål mot är mig. Jorå, har man ett ruckel behöver man ju inte kosta på det så mycket för det är ju liksom ingen mening med det. man skulle kunna tycka att det lika gärna skulle vara en sån här gammal antikvitet ska man vara rädd om, det är ju en klenod men icke sa nicke. Detta är ett fantastikst fint arv av min mor. Inte så att hon inte kostar på mig saker. Det har hon alltid gjort. Både när det gäller goda råd och ett fantastiskt lyssnade, vilket faktiskt är mer värt än någonsin för ett barn. Och faktiskt för en medelålders envis rucklig dumsnål historia oxå...

Är ni med? Hur som helst. Idag hade jag och tuttarna tagit på oss snålvarianten av BH:n som vi faktiskt köpte av skranglan. Den kostade ju gubevars bara 500 nått vilket ät ju nästa billigt eller? Kruxet vara bara att det var en bygel BH.
Bygel Bh:ar och jag är inte överrens eller så är det mina revben och konstruktion (bygeln) som klart ogillarvarandra. jag vet ju om detta men den var ju faktiskt typ 400:- billigare än den flådiga så det var liksom inte så mycket och diskutera. Vi tar den här sa jag till tuttarna. Nä sa dom men jag stod på mig. Ibland ska en hjärna lyssna på sin kropp. Men är hjärnan full av dumsnål så blir det svårt. Vi klämde i oss i bygel BH:n i morse och sa det här blir bra. Men det blev det inte. Det blev blä. Det blev precis vad vi gjorde. Klämde. Efter en timme insåg vi (jag, tuttarna hade ju fattat för längesen) att här skulle vi minsann få bita i det sura äpplet och ringa till Skranglan och krypa till korset, Bodyline alltså. Denna butik är vard sina miljoner BH:ar i guld. För att inte tala om skranglans chef tillika ägare av Bodyline. Jag tror hon heter Lisa. Jag ringer in vid 15 och frågar hur länge dom har öppet och om jag kan få komma in och byta två byge-BH:ar som jag köpte igår. En har jag visserligen haft på mig en halvtimme och rivit av lappen på men jag tänker köpa dom vidunderligt dyra BH:arna. Nu vardet inte Lisa som svarade så jag fick veta att jag kunde komma in så fick vi se. Första gången jag satte min fot i denna butik efter att mor min hade tagit sin alldeles för gamla dotter i örat och sagt nu får det vara slut på dumheterna och inte kosta på sig så träffade vi Lisa... Hontittade en gång på min byst och sa glatt jaha 85 G! Vad det var som inte fick mig att klippa till henne eller bara dra därifrån vet jag inte. Chocken troligen. G!!! Jag som hade godkänt DD på sin höjd.
På två sekunder kom hon med två BH:ar som hette Anna och som satt som en smäck. Det var ju bara att kapitulera och på den vägen är det. Igår fick jag dock veta av Skranglan att det företaget hade gått i konkurs så några grandiosa Annor fanns int att tillgå. Därav 895:- BH:n...
När jag nu desperat rusar in i butiken för att hinna står det en gudinna där eller rättare sagt Lisa. Jaha, säger hon, jag misstämkte att det var du som ringde för jag hörde dig och Skranglans konversation igår men jag var upptagen med en annan kund så jag hann inte. Du kan ju inte ha bygel BH (det var alltså två!! år sedan jag var där sist!) så jag tänkte att vi kommer nog att få höra ifrån dig och det var ju bra för jag har letat på lagret för jag hade ett svagt minne av att jag hade några "Annor" kvar och jag har tre. Två vita och en svart och två av dom passar dig! -Äh, säger jag, dumt. Kom nu, säger hon och innan jag vet ordet av så har jag fått två nya underbart trevliga hederliga BH.ar En svart och en vita. Dom sista som existerar. Fattar ni hur lycklig man blir då?! Jo, säger Lisa, dom som har gillat den BH.N du har gillar den här så om du orkar prova en till så hämtar ja. -Äh, ja säger jag, i ren häpnad. Och på med den och jag inser att mitt sköna BH liv inte är över. Tuttarna jublar av förtjusning. Vad kostar den här nya då? säger jag och blundar. -Samma som dina gamla. Runt 500 vilket vi det här laget känns som rena rean! Toppen, säger jag. -Jag tar dom gamla och så vet jag att dom här väntar på mig när det är dags. -Det blir bra säger Lisa, och jag skriver upp detta på en lapp så att du inte behöver komma ihåg det när vi ses igen. Och då vet jag att hon vet att det är typ om två år. Enastående!!! 129:- fattigare och jag ramlar ut ur affären och känner bara att en sån supersrvice är värd hur mycket som helst. man blir glad enda i i själen och tuttarna är nöjda och glada. Det är Lisa och Bodyline som gäller!

Nu ska jag sätta mig och sy lite i mina gamla trotjänare för man kan ju inte kasta så goda vänner som ett par schyssta sköna BH:ar eller hur  tjejer? Nu tar vi tråden flickor! Godnatt och tack!

Kommentarer
Postat av: Sylvia :)

Inget inget INGET ställe går upp mot Bodyline! :) Tänk om det fanns fler butiker med den servicen och special kunskapen. Jag säger bara WOOW! De har lyckats imponera på mej varje gång jag släpat med mej "hopplösa fall" till tuttar sittande på vänner/släkt. Allt från uppstudsiga F-kupor som behövt tonas ner till sönder ammade A-kupor som behöver piggas upp. You name it - de fixar allt! Med ögonmått som nästan är läskigt precisa slänger de fram de modeller du aldriiiig skulle plockat åt dej - och de sitter perfekt! Med den kvalite´n blir det glest mellan besöken, så tänk på det när det svider till i plånboken. Det ÄR en investering! Men jag kan banne mej inte komma på någon kvinna som inte skulle förtjäna den njutning som en välsittande bh innebär. Det är vardagslyx på hög nivå...mmm. :)

2009-08-16 @ 00:05:14
Postat av: Inger

Oj, jag vill också veta vilka BH du köpt!!!

Om du hittat någon ny modell...

TA HIT!!KRAM

2009-08-16 @ 09:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0