Om mina svindyra tuttar!!!

Så här är det exakt. Nu ska jag säga det. Hur det var. Det började med anledningen till min frånvaro här. För ett år sen tog vi det vansinniga beslutet att för andra gången köra en Sydafrikaträff på Marieborgs Folkhögskola. Vad det anbelangar mig kan man lika gärna döpa om stället till hjältarnas folkhögskola. Vilke service och lust att nå samma mål som vi. Jag lägger mig platt!!

Vad som aldrig har lagt sig platt i mitt liv är mina eländiga tuttar. Det finns brudar som betalar en massa kosing för att göra tuttar större. Sen finns det brudar som av gud får dom gratis vare sig dom vill eller inte. Det kanske är snyggt på en lång historia men nu råkar jag inte vara det. Jag är en kort historia. fast jag har åtminstonde odlat en rumpa som matchar mina tuttar och tur är vel det för annars hade jag trillat framlänges för länge sen. Man skulle kunna säga att jag nog egentligen ser rätt Sydafrikansk ut. Dessutom råkar jag faktiskt fast man inte kan tro det ha en midja, vilket gör att jag ser ut som en  ihoptryckt förbredad Marilyn Monroe.. fast mörk och inte lika ljuv. Annars på pricken.

Är ni beredda, nu kommer den, hur som helst (där satt den) så efter den andra dagens (fredagen) spring omkring, vilket jag är allt annat än van vid (vi pratar typ 12 timmar no break) och jag dessutom vid det här tillfället hade tagit på mig min enda tunika som sitter åt runt melonerna och sen blir lössläppt och fin.. tänkte att det var ett smart drag att fara runt i. Nått lössläppt och fint och foppatofflor, så fula men ack så sköna... allt för att pleeesa 85 familjer, vi pratar över 135 bruna ungar under 11 år. Supersmart!

Vad som inte var smart var att ha alldeles för gamla dock svindyr (då, över 500:-) BH på sig. Den i kompination med safarihetta och tajt-tält gjorde att vi (jag och mina tuttar) utvecklade en irritation tillsammans... jag på dom och dom på mig. Klockan typ 10 på kvällen tokhatade vi varandra och all beröring emellan oss kändes som syra, eld och hat. Vilket visade sig sant när vi farmför spegeln innan en välbehövlig dusch kunde konstatera att skinn under tuttar inte är nått att ta vara på...

Dusch, Sydafrikas bästa zinkpasat salva Fissan (bra namn va) och sen den briljanta iden om att tejpa hela eländet ordentligt och förtränga lite.. (Vi hade trots allt 2 dagar kvar av galet spring och disco dans till Michael Jackson!? med ungarna kvar.) fixades och allt troddes vara frid och fröjd.

Vad vi dessutom tydligen hade förträngt var den fina "inte tåla plåster" historia som dök upp vid operationen för 4 månader sen... Jag behöver inte tala om hur vi såg ut.. jag och mina tuttar. Men vi lovade varandra heligt och dyrt att inte vara så snåla mot oss utan raskt ta oss till Bodyline och införskaffa oss ny starka hela icke söndertvättade BH:ar.
Ja, tog i hand gjorde vi. Vi sa, det får kosta en tusenlapp. Två ska vi ha, En vit och en svart.. Så pass  generösa var vi minsann...

Sen skulle bara tillfället komma i all inskolning mm. För att inte tala om att få igång rucklet (kroppen) efter helgens idiotsnyting) Har ni vakant nån gång och haft en seriös diskussion med er kropp om att det är inget att diskutera, nu jä... ställer du dig upp och går... Och kroppen svarar med - Ska jag stänga av dig helt, pucko? Jag vann iallfall och vi är oxå sams nu.

Ja ja, hunden hade ju sitt lilla anfall där han skadade höger framsporre. Det löste han själv genom att helt sonika bita av den. Tog typ en natts arbete. Snyggt fint och rent var det. Duktig kille spara pengar till matte. Sen.. igår... så kommer han hem och ser olycklig ut. Så pass olycklig att han går ner i källaren och gömmer sig... Daghusse har varskott.. knas med vänster fram.. Efter försiktig koll inser jag att detta inte är nått at snacka om utan veterinär är att ringa. Jodå, kom i morgon...

Det gjorde vi.. och vi fick söva och lämna en timme och komma tillbaka.. var på mina tuttar genast sa... - Vi då? Ja, men sa jag... det här kommer ju kosta skjortan... sen kom jag på syra känslan och tog mig till BH affären illa kvickt. Och som vanligt hade min modell utgått, för det var ju ett tag sen, sa expediten.. Jo, jag vet tänkte jag. Den trevliga skranglan (expediten) gjorde sitt bästa och for runt och hämtade BH:ar. Ni vet sånna där som man kan köpa på HM för 79.90 på rean. Fast det gäller inte oss "traditionellt byggda kvinnor "som Damernas detetktivbyrå säger. Nä då är det andra riksdaler.

Mina tuttar fick syn på något svart spestigt läckert skönt och välsvarvat.. och till och med jag var nöjd och vi sa gemnsamt. -Vi tar den, har du den i vitt oxå? Visst sa hon. Du förresten, vad kostar den? Den här som dom flesta kunder med din byst köper kostar 895:-, säger skranglan glatt.  Det är ju ta mig fan löjligt. Det är ju inte två fallskärmar jag köper!

-Inte en chans väste jag till brösten och till skranglan sa jag - Min hund opereras just nu.. vad har du som är billigare. Vi kom ut ut affären jag och mina bröst, med en vit och en svart BH och en skena att laga en gammal trotjänare med.  (DEN kostade 70:- som en mindre vanlig bh på HM. En skena!) Tuttaklaset kick på 1270:- och hundkalaset gick på 1295:-

Jag är nöjd, hunden är nöjd (när han väl vaknar) men mina tuttar tjurar som två gringa 5-åringar och gapar om att det borde finnas underhåll för tuttar som typ barnbidrag alltså  tuttbidrag .Och med dom priserna håller jag med. Vi är fullständigt övverens jag och mina tuttar!

Kommentarer
Postat av: sepappan

Jag har genom genetik begagnats med stora och i vissa fall "klumpiga" händer, men i detta fallet är dom perfekta att "bära upp" problemet är att vi under dom flesta av dygnets timmar inte befinner oss på samma plats.......så kära hälft, snälla! KÖP....du har råd!!!!!puussss

2009-08-14 @ 23:42:46
Postat av: Inger B

Samma problem, samma problem... mig handla Kappahl... funkar fint.. ingen båge....men tråkigt att alltid ha samma modell.. provat båge = inget skinn under...

jävla skit.KRAM

2009-08-15 @ 07:42:24
Postat av: Suzanne

Kampen mot tyngdlagen blir tuffare och tuffare, skulle nog uppskatta kroppsdeflation. Fram för kostnadssänkning på kläder för "traditionellt byggda kvinnor" vi är fler än "piprensar-tjejerna" som står bakom butiksdiskarna.

Kram på dig Annan Monroe

<3 Suzanne

2009-08-15 @ 10:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0