Nöden har ingen lag eller tid?!

Ok. Sommarland i Skara avklarat. Sommarland=vinterland. Apkallt! Jag är fullständigt urusel på att campa. Eller inte väldigt bra. Saknar liksom toalett nära inpå. Man kan faktiskt sakna en bra toalett som en nära vän. Som typ i Nöd och lust... min Nöd fanns i ett hus tillsamman med en annan massa Nödar. På ena sidan tjej Nödar och på andra sidan killNödarna. Man kunde tydligt höra vilken sida man tillhörde. Inte för att det fanns nått vatten man kunde komma åt och spola med, så att det inte låter så mycket.. mer så att män är mera på det klara med att skiter man så skiter man och det både luktar och hörs.  Och kan ta tid!! Kvinnor mer ser det som ett nödvändigt ont och det är ta mig f.. var det är. Både nödvändigt OCH ont.

Nu säger jag det... hata järn... Hur kul är det när man är fullständigt vrålhungrig och ändå, som god mor, ser till att alla barn får av Tacobuffén först och när maken har slagit sig ner med en öl och full tallrik, och man själv undrar över hur mycket havregryn en tacofärs kan innehålla, två sekunder och en järnkramp inser att det just nu är fullständigt ointressant. Det enda som är intressant är en Nöd. Nöden har ingen lag! Vadå lag? Tid borde det vara... 

Sammanpressat frågar jag dom rutinenerad sommarlandsvännerna.. toa???? Det är lugnt säger dom glatt. Gå bara ner under restaurangen... DÄR!

Finfint säger jag och hivar tallriken med grynen på bordet och drar i ett U ner för backen. "Kära gäst, den här toaletten är stängd. Närmaste toalett är piratön". Piratön???

Det tog ett tag att hitta Piratön. Och man slutar aldrig att förvånas över vad man kan  när man behöver...

Säga vad man vill men då var det närmare till tjej -och killNödarna där vi bodde. Fast kallt. Svinkallt. Jag hade sittringen kvar när jag kom tillbaka för att slå en 7-åring (Lady Gaga) i Poker..Den hade frusit fast!. Det struntade Gaga totalt i kan jag säga när hon utan en min slog mig med fyrtal i damer, toppat med ett ess. Är det ok att hata 7-åringar?

Efter två dagars superaction för ungarna med en miljon resor i dalbanor och andra snurrigheter och rutschkanor i vatten med mera så var det dags att dra hem. Man skulle kunna tycka at en 6-åring och en 3-åring ska vara rätt trötta efter att ha blivit totalt uppsnurrade i två dygn och kommit i säng typ 1 på nätterna med det kan jag säga .. så är det INTE.

På Mc Donald´s på vägen hem (vid 20 tiden) var vi ABSOLUT tvugna att åka rutschkana igen! Storskrattandes. Två hålögda föräldrar med hjärnan en meter slängandes bakom sig (för mycket öl och dalbana) står tappert och väntar och svarar på åskådarnas frågor om dom är biologiska syskon och om vi är på väg till Skara.. -Nä, vi vill hem och nej dom är inte biologiska syskon.. Bara vanliga syskon.. eller vad det kan heta....

När vi väl svänger in på kända trakter (fast sonen kände inte riktigt igen sig för det hade blivit så mycket mera sommar) kontaterar maken att är det ändå inte liiite märkligt att vi inte har sett en enda polis på 60 mil... Joo, säger jag och tänker... och? Då står dom där.. med blåljus! i vår rondell och polishelikoptern far runt runt... Det visar sig att vi har minsann haft skottlossning i vår lilla håla av stan... Vem behöver åka 60 mil för lite action? Den fanns ju hemma precis som världens bästa Nöd. Behöver jag säga att sonen hann med tre Amy Diamond jullåtar innan han slog ihop vid 23.00 tiden och att dottern kom upp till föräldrarsängen och gjorde sin vanliga speedy gonzales spinn emellan två trötta föräldrar fast den här gången med höstblåsor i munnen... life goes on my friends.. Full action på hemmplan. Natti natti och glöm inte att uppskatta en bra Nöd.

Kommentarer
Postat av: Suzanne

En Nöd, En Nöd ett Kungarike för en Nöd........ Jag har blivit lat och bortskämd. Det fanns en tid då jag låg i vindskydd, vid Nöd fanns ett hål i marken och en tvärslå mellan träden att sitta på...sen kom husvagnen... Kollektiv Nödsamling, bakom halvdörrar, lurviga, rakade och korsade ben avslöjade grannars och egen Nöd. Hemma fanns valbara Nödigheter, först 1, 2 och 3, flytt och tillbaka till en liten Nöd, 5 personer! En mellanstor utan tidsperspektiv!! Där var 4 nödiga skrikande korsben under ett år av pina! Lycka var nytt bo, 2 Nödar och sen en till! Husvagn borta, välkommen hotell och Nöd ljuva Nöd...

Tack annan, Kram ;)

2009-06-18 @ 15:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0