BH på dagis eller inte

sonen är rätt speciell kan jag säga för er som inte har fattat det innan. Skönt speciell. I morse hade han dragit ner tröjan över ena axeln (Amy D har ju så) och bakom skymtar jag ett rosa bh band. -Äh, säger jag lite förvånat, har du BH på dig? -Ja, säger han och himlar med ögonen som OCH vad är det för speciellt med det? Det kan man ju tycka men är man snart sex år kille och går på dagis är det ju inte helt vanligt (jag kanske behöver tillägga att han inte har några som helst problem med att ta sin röda paljettklänning, slimmad med halterneck och slits) till dagis. (ja jag har sytt och jaa jag vet, jag bowlar) Hur som helst.. en mamma tänker ju trots allt lite på hur ens barn ska få det i livet, även om jag faktiskt är tämligen fördomsfri (och det verkar hans kompisar på dagis oxå vara, än så länge) -Älslikng säger jag, och tänker att nu låter jag som Ferdinands morsa på julafton, ni vet den där förståndaiga kon, som trots att hon var en mor eller hur det va.. -Älskling, jag vill att du ska veta att det finns dom som kommer att tycka att du är konstig som har BH på dagis. -För mig och pappa får du ha precis vad du vill, men så du vet att det kan vara så. Han tittar på mig, mitt vackra barn med uppspärrade ögon och säger. -Titta här mamma, så håller han upp pekfingret och tummen med en centimeter i mellan, -Så här mycket bryr jag mig, och om det var så här mycket, säger han och slår ut med armarna så skulle det vara skillnad men nu är det så här, och så ner till en centimeter igen... -Jaha, säger jag och försöker tänka snabbt på hur jag ev ska få av honom hans frisyrdockas lilla prickiga linne-BH. -Men du, killar har ju inte BH:ar säger jag. Då säger han direkt -Nä men pappa BORDE ha det. Hans tuttar är gamla och han SKULLE behöva det. Jag skramlar ihop bakom bänken och vrider mig av skratt... Askul! (pappa säger ju själv att gamla män får chipstuttar) då höjer den snart 6-åriga lilla barnet rösten igen och säger snusförnumstigt -Och du mamma, du har ju lååånga.... Tack för det, nu var det inte lika kul längre och jag hinner tänka "där rök ditt kalas unge" men det säger jag inte. Jag säger -Kom nu, nu åker vi till dagis med BH och allt. Jag bara hoppas på att den sköna självklara styrkan ska få sitta i länge och att mina tuttar drar i hop sig. Det första är det viktigaste.

Kommentarer
Postat av: Anonym

känns som att bli uthängd avtorkad tummlad och centrifugerad(stavas det så???!!!) varje dag!!!fast i en annan ordning.....vet inte om det gillas i alla lägen, men go for it! Gissa vem :-)?

2009-05-11 @ 23:22:36
Postat av: Anonym

Ha,ha,ha,ha, hemma hos dig måste det vara flugfritt.... jag menar en "fluga på väggen" skulle garva så den ramlade ner och slog ihjäl sig!

Kram Suzanne

2009-05-12 @ 06:43:50
Postat av: annan

Tack S. Nä här finns inga flugor. ;o)Och vem: Tack till dig med - för uppslag och entusiasm dom senaste 23 åren. puss

2009-05-12 @ 07:24:29
Postat av: Carin

Nu har jag hittat hit och jag kommer tillbaka, känner mycket igen bhproblemet, min son är rätt lik din tror jag, fast i hans fall var det luciatågen, han ville absolut vara lucia (och var det också såklart). Tack och lov är han en stark person så inga av barnen tyckte det var det minsta konstigt. Föräldrarna däremot, men de kan man ju skita i.

2009-05-12 @ 10:10:03
URL: http://www.aterfunnet.com
Postat av: annan

Carin: Välkommen! I dem sista skälvande sekunderna innan luciatåget ska skrida in till förväntansfulla föräldrar med nyinköpta kameror sliter min son av sig tomteluvan och drar som en avlöning in till ett närliggande rum för att senare knalla in mycket nöjd i högklackade rosa plastskor.. Det enda jag hinner tänka är Nu du Miss J eller vad du heter på Top Model, nu ligger du risigt till för här kommer min son!.... föräldrar är till för att uppdateras och det gäller alla tycker jag!

2009-05-12 @ 12:19:31
URL: http://starksomannan.blogg.se/
Postat av: s

Sjukt kul!! asg Undrars vad som händer imorron! ;)

2009-05-12 @ 16:26:07
Postat av: Christina

Men vilket roligt inlägg, jag skrattade så när jag läste det. De är väl härliga de små! Och vad de lägger märke till...Kram,

Christina

2009-05-13 @ 08:37:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0