Precis så här är det just nu

Mina dagar är galna. Jag vet att alla säger så men mina dagar är GALNA. Eller så är det helt enkelt så att jag är galen. jag börjar misstänka det. Om det åtminstonde hade varit hjärnan dom hade varit inne i och rotat vid operationen men jag kan inte en skylla på det. Det verkar som om jag inte har någon tidsuppfattning alls. Trots att jag hela dagarna på mitt arbete skriver tidkort ner till 0,25 min. man tycker att någon del av kroppen borde ha förmågan att säga: - Lägg ner! Är du vild kvinna! vad tror du att du är? Modesty Blaise?!! Eller? Fattar du inte att du är en tämligen rund, medelålders, heltidsarbetande småbarnsmamma med ett djur och en mansamt ett hus som går under benämningen "rucklet". Men uppenbart tycker tydligen du att du kan klämma in att producera en 72 sidig tatueringstidning 6 gånger om året samt en riksträff i staden för alla Sydafrikafamiljer (hoppas på 70 st minst en helg). Men det går inte in. Detta verkar vara en omöjlighet. Men jag skulle önska att det gick att stänga av hjärnan kvällstid så jag slapp kära typ "Äntligen hemma" i huvet varh´je kväll innan jag ska sova.. Jag menar, sannolikheten att DET kommer att inträffa är ju lika med noll. Det vet jag ju. men icke sa nicke.

Och bara därför ska jag med en lite historia ur det riktiga livet berätta hur det är, precis just nu (och jämt för den delen) detta är totalt sant. Min far åker i rulltrappan på ett rätt stort köpcenter i staden. Längst ner där rulltrappan når sitt mål brukar det stå ett gäng och sälja bingolotter. Dessa underbara människor har inte alla hästar i stallet som en del säger, eller alla bestick i besticklådan eller... Ja ni fattar. En av dessa kvinnor var mycket upprörd över hur folk stressade runt denna fredag och utbrister så högt som bara dessa människor kan och med tillhörande väldigt utpräglad Norrköpingsdialekt. -Gu så dant!! Folk bara oänner och oänner.. Gu så stressade di är.. brevid henne står hennes kumpan och får ur sig.. Jaa, det är tur en har huvet under armen! Så är det precis just nu.

Kommentarer
Postat av: *M*

S mm eller som det känns just nu, efter en dag på mitt jobb, att huvudet ligger blodigt under täcket nere vid anklarna a la gudfadern!!!! fantastiskt hur du kan formulera dig i ord och nyansera annan.....jag roas oerhört av din blogg!

2009-05-26 @ 23:04:30
Postat av: Suzanne

Kan bara instämma med M, livet är hult galet underbart. Ibland snurrar tankarna i hjärnan som en tyfon...... Numera har jag en "natt-ro"-bok vid sängen, där allt som ploppar upp hamnar. Den är jätterbra, jag behöver aldrig oroa mig för att glömma "viktiga" tankar som dyker fram när jag normalt ska sova. Älskar bloggen, annan. Kram Suzanne

2009-05-27 @ 08:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0