Varför det borde vara lagligt att skjuta sin man ibland

Jo så här är det. jag är inte bara en mamma! jag är oxå en heltidsarbetande mamma. jag är dessutom en mamma med kass kropp. Typ sjuk. Typ Reumatisk och Endomentriosig. Fint som smör. Till det kan vi lägga till att jag har tagit på mig att producera en tidning som heter Bodyfication. (detta är skit kul) Denna tidning går ut nu, 6 nummer om året och handlar om tatueringar och piercingar. Vi pratar Skindiver, Old School, Japanskt, Tibaler, you name it. ( I don't know a shit.. stämmer inte riktigt) Jag gör all layout samt all bildretusch. Vi pratar 80 timmar minst per tidning. Kan någon vara rar och räkna ut. -Nä, jag sa räkna ut. Inte att jag är galen.. Det vet jag redan.. Och jag kan tillägga, det finns inte en tatuering på denna kropp även om det finns en helvetisk massa plats att göra dom på och inte ett hål med metall i. Här finns bara tomma hål. Muhahhahh.

Det jag vill säga. (märkte ni att jag hoppade över hur som helst) är att det händer att jag är lite trött. Gudarna ska veta att efter Hochey dieten som mår jag som en sessa och det blir mindre och mindre att tatuera på men ändå.. lite trött som sagt. Allt detta görs när barnen är på sina respektive arbetsplatser eller sover. Emellan detta betalar jag räkningar, håller koll på allas i familjens arbetsplatser, deras önskemål och familjen fritidssysselsättningar... Vi pratar spelningar, kockelever, cirkusträningar, djurets olika ställen att vara på, you name it. Maken hävdar att vi mest pratar om mitt jobb... in your dreams baby, för jag hinner inte ha några..(gud va rolig jag är)  Maken fixar käk till barnen efter att han har samlat in flocken på tre olika platser och tvättar. Jag har en bra make.. Inte det.. Han är jätte bra..

När jag är klar med det mesta så brukar det vara dags att sätta sig vi datorn igen och jobba. Typ till 24.00. Sen är det dags att krypa till sängs i sovrummet ihop med dottern som vill hålla handen hela natten (det ville maken förr) och sonen som brukar komma tassandes (nä, han annonserar sin närvaro rätt högljutt) och så djuret, som alltid sover med matte.. längs ner vid föttena med sin enorma lejonsvans (not) hängande över kanten. han ligger så nära kanten så att om dottern skulle nysa far han i backen. Jag själv brukar då efter mardrömmar hos sonen mellan varven hamna i det läget att jag "bara" kan ligga på sidan, annars får jag inte plats. jag kan inte räta på benen för då åker djuret i backen, och jag håller två barn i handen hela natten.... fast jag ligger längst bort. Alltså ett barn i handen över det nadra. Skit samma ni fattar. Det är så som man funkar som en lyhörd mor/matte eller hur? Maken då.. jo han har sovit i dotterns rum senaste månaderna, i vår gamla dubbelsängar.
 Där brukar han försvinna in i lugn och ro och Facebooka lite vid 22.00 sen ligger han på spikmatta gubevars och sen sussar han gott för det kan vi höra all vi andra som ligger en våning upp. Så är det, sanna mina ord! I måndags efter att fått ihop två!hackiga sömn timmar (hur smart är det att ta med sonen till Tropicariet när han är lagom fötrjust i ormar, även om han vill ha en, not gonna happen) Resultat mardrömmar. Var?: med mamma i sovrummet...

Nu är det ju så att jag glömde att säga en sak till jag har ansvaret för. Barnens kläder. jag fann lite tid till att plocka ut det som var för litet. Funkade finfint. Tills jag nsåg att sommarkladerna nog inte funkar nu. När jag hade plockat bort dom återstod två tröjor typ och em mängd trasiga jeans. Alltså till affärerna och inhandla nytt. varför finns det intye en gång strumpor? Skulle vara kanon.. Nä istället måste man köpa sju-pack som det står Monday, Tuesday etc på fast man vet att det är exakt så länge dom håller. En dag!

I måndagsmorse stapplar jag upp. Om jag förr kallades spöket borde det rimligtvis vara zombien nu...
- Godmorgon, säger en hyggligt utvilad spikad man. Har du sovit gott? Jag orkar inte ens svara utan försöker hitta vägen till toan för att ta en morgonkiss, som jag borde ha gjort tusen gånger under natten, men vem vill väcka två sovande afrikaner? När jag sen kommer ut från toan hör jag ett högt och ljudligt och glatt sjungande " Monday, tuesday Happy days, Wednesday, Thursday happy days.... Då inte bara vet jag, att han har hitta sonens nyinköpta strumpor... jag vet att jag vill ha en K-pist och skjuta mig lite make. Just då vill jag det - Jätte mycket!!

Nå, ikväll har mamma fixat en till säng. Nu har vi 8! stycken i huset. 4! i föräldrarsovrummet. Kostade bara 400 spänn. Förhoppning; att alla ska sova tillsammans i var sin säng... och kungen och jag, kan kanske hålla handen lite igen och allt är frid och fröjd och så sov dom lyckliga i alla sina dagar.. kanske.. det beror på snarkningarna...

Mina vänner Gnatt!

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Finns jättebra snarkspray "Silence" på apoteket funkar på halssnark, annars snarkplåster till nässnark.Sov gott, Kram

2009-10-08 @ 07:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0