Om morsans G-punkt och varför jag är som jag är

Jag tänkte att jag kanske ska förklara lite om varför jag har blivit lite knäpp. Det beror ju givetvis inte på mig utan det kan bara mina föräldrar lastas för. Jag har inget med det att göra. Min man kallar min mor för den rara argbiggan. Det är ett rätt bra namn faktiskt. Hans gemensamma namn på mig och mamma är dom militanta vaginorna. Och det kan ju faktiskt oxå stämma. Jag ser ingen anledning till varför inte brudar ska kunna göra och bli vad män alltid har kunnat under alla år. Givetvis utan att trampa på tår och för att den skulle bli som män. Knepigt men otroligt viktigt att förmedla. I vårfamilj verkar vi inte behöva oroa oss för sånt ännu för här är ju allt som bekant tvärtom. here goes... hur som helst.

För många år sedan var mor min arbetslös. Detta berodde på att hon hade arbetat med min far i massor av år och när han la ner sin firma för pension var mamma fortfarande 7 år yngre än honom och fick ge sig ut i arbetssvängen. Toppenläge för en 60 årig parant dam. Trots detta så blev det en hel del intressanta arbetsmarknadsåtgärder på bland annat diverse museum. Min mor är av den typen att hon kan umgås med de flesta sorter av människor. Hon utgår helt glatt från att de flesta människor är mer eller mindre skurkar om än trevliga och allt är frid och fröjd så länge dom låter hennes ungar vara för då kan det hända att hon blir en tigrinna eller rar argbigga.. Välj själva.

En dag var mor min och jag och handlade kläder tillsammans. Detta händer ungefär lika ofta som skottår. Vi hamnar tillsammans i en provhytt på Lindex (bara det är märkligt att det gick) och vi har vid det laget provat kläder i felra timmar. En sak som vi båda gillar lika mycket som att gå på mamografi. Klockan är snart stängningsdax och ingen har fått tag på det man skulle få tag på. Trötta, lite stressade av att vara ensamma i butiken och trångt och jävligt börjar morsan plötsligt att fnittra. jag undrar vad det är som är så jäkla kul med den här situationen och hon väser fram att hon plötsligt kom på en sak.. Vad? säger jag surt.. Jo säger morsan, jag har nog gjort nått korkat.. jaha säger jag men säg nu då!! Då kryper det fram att hon har varit på något föredrag men en person som har pratat om hur svårt det kan vara att tala inför människor och att det finns knep att ta till. Detta tyckte jag väl var så där kul faktiskt men hon förtsätter. Ett av knepen var att tänka på något som heter gladpunkten. Den ska sitta i halsgropen och påverka en att få bättre andning och lugna ner sig och bli skön och fin och kunna koncentrera sig på det man ska göra. Fortfarande tänligen ointressant men mor min hade givetvis tänkt på sin gladpunkt och tyckt sig märka en skillnad... Ja ha säger jag men vad är det som är så himla kul? Jo dagen efter berättar mor min detta för sina arbetskamrater en skock tämligen tråkiga tanter som mamma tyckte kunde må bra av att fokusera lite mera på sin gladpunkt. Problemet var bara att hon nu när vi står där i denna trånga provhytt kommer på att hon måste ha sagt nått fel för kärringarna såg ut som dom skulle dö och bara vilja dra där ifrån.. Det är nu hon kommer på att gladpunkt mitt i den entusiatiskt berättade historien byter namn till G-punkt. Jodå.. morsan håller glatt en föreläsning för tanterna om att hon minsann har hitta sin G-punkt och den fungerar alldeles utmärkt. Det är ta mig fan inte konstigt att JAG är som jag är. Inte mitt fel. Det är ju uppenbart. Behöver säga att expediterna bakom disken låg ner och tjöt av skratt när mamma och jag gled under gallret vid utgången.


Kommentarer
Postat av: Suzanne

Underbara rara argbigga, vad glada vi är att du blev du......ett skratt :D gör all mycket roligare..

2009-09-14 @ 08:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0