Traditionellt byggda damer, Anka, jag & Gardot

Herre gud vart ska jag börja. jag kan börja med att jag har taskigt batteri i datorn.. det kan alltså hända att jag slutar skriva plötsligt.. om jag inte orkar resa på mig och stoppa i sladden, och så kan det ju vara.

Nu har jag sagt det så nu kan jag börja med att berätta att jag håller på att rädda livet på en vän. Det är inte lätta saker kan jag säga.. Det finns tider när jag inte är säker på att vi har varit vänner men det är en efterhängsen jävel kan jag lova. Skitjobbig brud. Det räcker inte med att hon är envis, tror att hon är självsäker och har koll på saker, stenkoll, hon är tämligen fet och sjuklig. Ni vet den där bruden man absolut inte kan känna sig hotad av i modevärlden. En trevlig kompis. Problemet är bara att hon och hennes sjukdomae skyr varandra som pesten. Alltså.. hennes sjukdomar bor i hennes kropp så det enlaste är att ge fan i att tänka att man har en kropp. Bästa sättet att göra det är att begrava sig i jobb. För då är det bara hjärna och jobb. Alltså ingen kropp. Skitsmart! Om man ger fan i att ge den här kroppen mat så kanske den självdör. Det ska gudarna veta att så är fallet. Det finns bara ett aber. Och det är ett gigantiskt aber... denna konstillation av hjärna, kropp och motstridigheter har barn. Två fullständigt fantastiksa ungar som själva startade sin resa från ett tufft läge. Det gjorde inte konstllationen. Nä hon har haft haft en räkmacka att glida på om man jämför men var hjälper det om hjärna, hjärta och förstånd inte tänker sammarbeta..Alla säger, lyssna på mig.. jag vet bäst.. då gäller bara en sak.. den gemensamma nämnaren.. i det här fallet barnen...

Det hampade sig så att genom en magisk människa, kallad Madde, gjorde en lång och väl genomförd indoktrinering, så sa hjärna, kropp och hjärta att ok då.. vi gör att försök.

Så drog vi igång och räddade livet på mig genom en märklig diet som heter LCHF. Jag tror att jag stavar det rätt. Låter som ett hockey lag. Nu har hjärna, hjärta och kropp, nu mer kallat HHK kommit hyggligt överrens om att det är så här det ska gå till.

K säger att detta är ju underbart..K mår mycket bättre.. behöver inte ta lika mycket medicin, är gladare och sover bättre för att inte tala om energin.

Hjärtat H2 tycker att livet är jättebra för att nu blir alla glada framför allt barnen..

H1 däremot hjärnan säger mellan varven.. du är ju fullständigt galen.. ska du acceptera K som är sjuk och bråkar och inte är ett dugg kul... Hjärtat säger - men va lite förnuftig nu.. hur mycket har du hjälp K genom kroppen Nada! K säger.. ge mig en chans med allt fett och du ska se att jag lovar och bli bättre.

Ja elller hur säger hjärnan... men när K har stigit upp och lagat mat innan klockan 7 en hel vecka och dessutom gått ner ett och ett halvt kilo blir H1 lite osäker.. tänk om det är så att om jag börja supporta K... så att Hjärtat blir glatt, K kommer hoppa jämfota och bli mindre i rena förskräckelsen och jag, hjärnan.. kommer att nå den där drömmen som alltid har hägrat.. vad händer då?

Ungefär så har vi det nu.. jag och mina kompisar hjärnan hjärtat och kroppen.

Samtidigt går Anna Anka ut och ÄR, för vad ska man säga. Hon är som hon är. En mager skrika allt annat än militant vagina, som jag som inte ens skulle drömma om att tjata på kungen att han ska stryka eller städa eller laga mat eller städa eller att älska mig och ungarna.. han bara gör attl det ändå för att han är för mig en riktig man. Men han kanske egentligen vill ha en bredkäftad blond historia som varje morgon tar hans taktpinne i munnen utan att befläcka dom blekta tändera. Vem vet.. - jag vet.. muahhhhaaa

Efter detta så ser jag U Carmen på svt. Carmen operan inspelad där sonens mamma antagligen bor. En kåkstad. Det är nu jag borde länka in en massa saker men min hockey diet har ännu inte gjort mig tillräckligt pigg.

Carmen, i kåkstaden sjungs på Xhosa, klickljudsspråket. Miriam Makeba's sråk. Nelson Mandela's språk. Ett språk man inte tror är opera. Men jävlar vad opera det är. Hela Carmen fylls av barmen skulle man kunna säga.. Om nån har läst Damernas Detetktivbyrå så vet man vad en traditionellt byggd kvinna är. Nått att vara stolt över.

Och det ÄR dom i Carmen från SA. SVT igår! Jag blir alldeles knäsvag av lycka att se dessa skönheter njuta av sig sin självkänsla. Har dom haft nått val? Vi har kanske haft val?

Jag har iallfall haft det hela mitt liv och av någon anledning har jag inte gjort mitt val förrän nu. Kanske beror det på att jag i min lyxtillvaro har råd att kosta på mig att tala om mig själv i tredje person och inte bara mig själv utan jag har råd att separera dessa i tre, HHK. Carmen i SA har nog inte tänkt så mycket på det...

Och jag tänker sluta med det oxå.. jag tänker bara fortsätta med Hocky dieten och rädda livet på mig för jag tror att det bli en bra grej. För dom fantastika ungaran, faktiskt för kungen, och framför allt för HHK som faktiskt tillslut kan gå ihop till ett vanligt trevligt ego som är stolt över att vara traditionellt byggd så länge det varar.

Vad jag blir sen det vet jag inte.. jag vet bara att jag mötte Melody Gardot ikväll och det gjorde att HKK fick ytterligare något att vara överrens om. Sååå bra

För övrigt, i veckan ser vi fram emot optikerna, akupunktur och sist men inte minst mammografi - vad kostar et att slippa?

puss!

jag rättar stavfelen sen.. kostar på mig det eftersom den här harangen var utan ett enda hursomhelst... så det så

Kommentarer
Postat av: Inger

LCHF har jag kört sen i februari. Vågen (dum grej) visar -8. Bara runt midjan däremot har jag tappat 22 cm. Och boobsen får numera plats i BH'n:-)

Heja på!! Hör av dig om du vill ha mer "info. KRAM

2009-09-26 @ 10:04:14
Postat av: Suzanne

Kör på tjejen, det kan va motigt ibland men lönar sig...mamografin kostar bara ett samtal att slippa men då måste hanen lova på heder och samvete att hjälpa till med tuttkontrollen ;)Må bäst, Kram <3

2009-09-26 @ 17:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0