Du får väl använda glidmedel...

Jorå, sen ett par månader tillbaka är vi trötta som utskitna äppelmos jag och mina muskler (läs kropp, vet inte om muskler är rätt när man knappt har några).. Vi pratar gå och lägga oss och sova på jobbet nånstans för att pinsamt inte trilla av stolen och orsaka hål i golv och så...

Så jag tänkte att nått är ju fel.. får minsann ta mig till doktorn nu och kolla upp sig lite. Till saken hör att jag dessutom har feber hela tiden.. inte mycket men typ en grad mer än vanligt..(jag marchar på 36 i vanilga fall) Närmare 38 alltså och då är jag rätt död...

Doktorn tog alla prover och konstaterade till sin förvånging att denna rara men dock flodhästartade medelålderskvinna hade faktiskt enastående blodvärden, inget fel på ämnesomsättningen och sockret var lysande... Hel otroligt men dock föga hjälpande för en som då känner sig som ett utskitet äppelmos..

Järnet dock var allt annat än bra - så nu var det dags för nya järntabletter, och dom vet vi ju alla hur man blir av. Tjoho va kul- I det här läget har det faktiskt känts som om järnet har haft en direkt koppling till Hjärnet.. flåt hjärnan, för jag har känt mig jäkligt förvirrad.

Jag misstänker att allt detta beror på rött och vitt. Rött för att jag kontant har haft en mellanblödning (kan man kalla den så om den aldrig tar stopp?) sen operationen och för att den här vintern har varit vedervärdig om man har reumatism.

Hur som helst. Time för ett besök hon gyn och det vi alla att vi bokar in för att det är så roligt eller hur?!! När jag väl kommer dit så frågar gyn-damen om det är ok om hennes unga aspirant är med på undersäkningen när han står brevid... jag som var rätt ställd över att hon inte orkade fram till väntrummet där jag satt snällt, trött och väntade, utan skrek ut mitt namn utanför sin dörr så jag fick leta efter vart jag skulle på hörsel, hasplade ur mig nått om att - ja det går väl bra.. fast jag egentligen inte ville.

Hon konstaterade att hon nog inte trodde att min Endometrios orsakade mina magproblem utan att det nog snarare var tarmarna och det är ju dom på vårdcentralen så bra på att ta hand om. Jag frågade om jag kan ha kommit i klimakteriet eftersom jag mår så pissigt och det trodde hon inte eftersom min högra äggstock fortfarande producerade ägg, vilket i sin tur var konstigt eftersom jag har tagit tre P-sprutor sen 9 månader tllbaka. (jag har inga äggledare kavr sen i april, jag har två adopterade barn för vi fick inga biologiska, jag tar p-spruta men jag kan uppenbart producera ägg fortfarande.. min kropp är ju helt galen - ingen koll)

Så sa hon att hon nog tyckte att det var bra om jag fortsatte ta p-spruta även om hon inte kunde garantera att blödningarna slutade utan som hon sa det - du kanske är tillbaka här om en månad och vill strypa mig....

Så tog jag mod till mig och sa, trots kandidaten, det finns ju fler biverkningar med P-spruta.. -Jaha sa hon, vad menar du då.. Jo, man tappar ju sexlusten rätt så mycket och det har jag inte haft nått problem med innan. Nu lever jag ihop med samma man sen 25 år tillbaka och vi har småbarn så tillfällena blir ju inte så ofta men det känns ändå rätt trist att det är så.. finns det nått man kan göra...?

Nä, sa hon. Nähä, tänkte jag. Det var ju roligt så länge det varade. Då sa hon, - Du får väl använda glidmedel....

Jag satt där och glodde på kvinnan som jag trodde skulle kunna hjälpa mig och tänkte "lilla hjärtat, jag kan bada i glidmedel.. det är för fan inte där problemet ligger!" Sen blev jag omöjligt ännu tröttare och gick hem.

Det är tur att efter tårar kommer ilska... I'm back och jag behöver vare sig glidmedel eller korkade gynekologer. jag behöver järn, vila och kärlek och det skaffar jag mig själv.



See you soon all!

Kommentarer
Postat av: Sepappan

Här kommer det massor av kärlek iallafall!!!

2010-02-28 @ 07:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0